Reiki healing

Erfaringer viser at Reiki har en positiv effekt på følgende:

Angst
Depression
Forstuvninger
Hovedpine
Ledsmerter
Psykiske problemer
Kropsspændinger
Stress
Udrensning af affaldsstoffer
Giver ro i krop og sjæl
Og meget andet

Sådan foregår en behandling:

Du ligger påklædt (gerne løst tøj) på en briks, evt. med et tæppe over dig. Jeg lægger mine hænder på din krop i forskellige positioner, og lader energien strømme.

Du kan ofte fornemme energien som lethed, strømninger, kulde, varme, afspændende, prikken eller se farver. Det er meget naturligt, hvis du ikke mærker noget de første gange. Mange falder ofte i søvn, det har ingen betydning for behandlingen.

Enkelte gange er én Reiki behandling nok, men når der er tale om længerevarende og kroniske problemstillinger, må du påregne flere behandlinger. Du kan dog forvente at mærke positive forandringer inden for de første 3 behandlinger.

Bivirkninger:

Der er ikke som sådan nogle bivirkninger ved Reiki healing men som reaktion på behandlingen, kan du opleve en efterfølgende udrensning af kroppen med forbigående smerter og træthed. Dette er mest udtalt de første par døgn efter behandlingen. Disse reaktioner er tegn på, at kroppen arbejder videre efter behandlingen.

Hvad er Reiki?

Reiki er et japansk ord, der betyder universel livsenergi. En tæt flydende, næsten fysisk kærlighedsenergi. Reiki betyder, at den energistrøm, der flyder i auraen bliver forøget. Der bliver mere styrke og kraft i alt, hvad vi vælger at foretage os.

Reiki påvirker både det fysiske og psykiske. Fysisk ved at lindre smerter, fjerne spændinger, rense og bringe kroppen i ro og harmoni. Psykisk ved at opløse blokeringer, skabe balance, frigøre negative holdninger, bearbejde følelser og uhensigtsmæssige forestillinger.

Reiki giver altid hver enkelt af os, hvad vi har brug for, både fysisk, psykisk og åndeligt. Reiki er katalysator for de helbredende processer.

Reiki lader sig ikke påvirke eller hindre af behandlerens tanker eller forestillinger. Den har sin egen intelligens, der altid vil opfylde og støtte den enkeltes behov bedst muligt, også på ubevidste områder.

Reiki understøtter og beriger medicinsk behandling, zoneterapi, akupressur, massage, fysioterapi, kiropraktik og psykoterapi.

Historie – kort fortalt:

Dr. Mikao Usui var forstander for et kristent præsteseminarium i slutningen af 1800-tallet i Kyoto i Japan. En dag blev Dr. Usui spurgt, om han troede på, at Jesus kunne helbrede, hertil svarede han: ”Ja”, derefter blev han spurgt: ”Hvordan gjorde Jesus?”

Det var dette spørgsmål, der senere førte Dr. Usui til Reiki.
Studier af hellige skrifter, førte ham bl.a. til Indien. Her studerede han de 2.500 år gamle buddhistiske sanskrittekster og så symboler og beskrivelser healing.

Usui havde fundet det, han søgte efter, men det gav ham ikke evnen til at heale. Denne evne modtog han først senere gennem bøn og meditation.

Da Dr. Usui fik indsigten i Universel livsenergi, kaldte han det for ”REIKI”, og han viede sit liv til at videregive Reiki til mennesker. Gennem sit arbejde med Reiki indså Dr. Usui at krop, tanke og sjæl hænger sammen og healing til både krop og sind er nødvendig.

Book tid her!