Om mig

Jeg hedder Helle, jeg blev født i Sydgrønland i 1963, og er opvokset både i Grønland og i Danmark. Jeg er velsignet med min mand, søn, svigerdatter og 3 børnebørn. Jeg elsker at rejse og møde nye mennesker, og specielt at høre netop deres historie. Jeg har altid været nysgerrig og videbegærlig, hvilket har ført mig til mange spændende oplevelser.

Min vej ind i den alternative verden lå ikke lige i kortene, begge mine forældre var til regnskab, hvilket også lå nemt for mig, så tal var min levevej i mange år. Da jeg blev 31 år fik jeg Louise L. Hays bog ”Helbred dit liv”, og en helt ny verden åbnede sig for mig og ikke mindst en ny tankegang til selve livet. Min nysgerrighed var vakt og jeg blev mere åben for den alternative verden.

Da min far døde i 2004, fik jeg hårdt brug for hjælp, min mor var allerede død i 1995, så jeg følte mig meget alene. Jeg kontaktede en healer, der hjalp mig videre med både healing og terapi. Nogle måneder senere kontaktede hun mig og spurgte om jeg ville være en case, da hun skulle interviewes til et ugeblad. Selvfølgelig ville jeg det og på et tidspunkt hører jeg, at hun fortæller journalisten at ALLE kan lære at heale – what!  tænkte jeg og tænkte videre, at hvis alle kan lære det, så kan JEG også!

Kort efter var jeg på mit første Reiki kursus, og så var jeg solgt. Jeg startede med en madras på sofabordet og så øvede jeg på veninderne. Det jeg husker mest fra den tid er, at jeg blev mere rummelig og der kom mere kærlighed ind i mit liv. Desuden blev jeg mere skarp på, hvordan jeg ville leve mit liv, da jeg lyttede mere til hjerte.

Senere hen stødte jeg på Kranio Sakral Terapi, og dér fandt jeg en behandlingsform, der virkelig rykkede med mange af de udfordringer, som vi alle sammen går og tumler med, som f.eks. ryg- og nakkesmerter, stress, angst osv.

På det seneste har jeg taget uddannelse i META-Sundhed og Tankefeltterapi,  Hypnoterapi og Tegneterapi til børn PTT, hvilke også er nogle meget effektive redskaber at have i værktøjskassen.

Da jeg selv har haft en svær barn- og ungdom, har jeg valgt at prisen for behandling af børn og unge skal være lav. Det er den måde jeg føler, at jeg kan hjælpe flest på.

Jeg lægger stor vægt på helheden i mine behandlinger, så både det fysiske og psykiske bliver tilgodeset. Jeg har været fuldtids i klinikken siden 2017 og elsker at hjælpe klienter med alt det jeg har lært – den glæde jeg ser i deres øjne, når de forlader min klinik er ren balsam for min sjæl.

Så du kære sjæl – velkommen i min klinik.

Helle Reitz Svensson

Book tid her!