Anmeldelser

Book en tid her

Facebook anmeldelser

Nuan Terapi
5.0
powered by Facebook
Catherine Lyngvald Brændeholm
Catherine Lyngvald Brændeholm
15:49 29 Aug 20
Jeg kan varmt anbefale Helle, har gået ved hende i en længere periode, og mange ting begynder nu at falde på plads.
Jeg har diabetes mine blodsukre var meget høje inden vi startede men nu er der sket en markant forbedring.
Skal også siges vi har tappede på min hoste da jeg har lungesygdom også, har gået fra at hoste hele dagen igennem, til nu at hoste det hele op om morgenen.
Jeg har fået en bedre forståelse af mig selv, og af min adfærd som barn. Kun takket været Helle. Men bliver... altid mødt med åbne arme, man kan kun føle sig tryk i hendes selskab. Så de bedste anbefalinger her fra 🙏🙏❤️❤️læs mere
Anette Hedemand
Anette Hedemand
08:07 11 Oct 19
Kom til Helle og var fyldt op efter en rigtig hektisk uge og weekend, begyndende ondt i halsen.
Da jeg gik derfra var jeg "1000 kg sten" lettere, frøs lidt men en fantastisk ro. Og føler det stadig et par dage efter min behandling.
Er dog bagefter nedlagt af en forkølelse og feber, måske kroppens måde at reagere på.
Fauzia Mahmood
Fauzia Mahmood
20:05 22 May 19
Jeg har hos Helle været i et behandlingsforløb på 12 behandlinger.
Jeg havde gennem en længere periode haft meget svært ved at få hverdagen til at hænge sammen. Dagligt kæmpede jeg med håbløshed, afmagt, smerter, negative og destruktive tanker.
Jeg havde ingen energi eller overskud.
Jeg fravalgte ofte sociale aktiviteter, fordi når dagen kom magtede jeg ikke at deltage. For mange menneske og larm virkede uoverskueligt for mig .
I mit hovede herskede et stort kaos, jeg havde... vanskeligheder ved at sætte ord på hvad der foregik inde i mig, og hvad mine behov var.

Første gang jeg er hos Helle, tager hun sig god tid til snakke med mig, og jeg føler mig tryg.
Helle trækker to forskellige kort til mig, begge med meget smukke beskeder, hvorefter den fysiske del af behandlingen starter. Under hele behandlingen er jeg på en rejse. Jeg husker dog ikke så mange detaljer, men føler, at jeg har været på den smukkeste rejse med smukke beskeder fra universet.
Under behandlingen gør Helle brug af krystaller, og idet hun placer dem rundt omkring på min krop, mærker jeg en overvældende energi fra dem. Jeg fyldes med varme og giver langt om længe slip. Jeg mærker energien fra Helles hænder, og føler en lindring der hvor hun behandler, sammen med energien fra Krystallerne.
Resten af dagen er jeg træt, men for første gang i længere tid slapper jeg af. Min krop er afslappet, og jeg er fyldt med glæde og håb om at det nok skal gå.
Dagen efter behandlingen føler jeg mig meget mere frisk og energisk, jeg føler en glæde, som jeg ikke har følt i lang tid, og dette fører til, at jeg får ordnet en masse i huset som jeg ikke har kunne overskue i længere tid. Folk kommenter på, at jeg stråler, og ser helt anderledes ud i forhold til tidligere, hvor jeg ifølge dem, så mere forstenet ud... Dagen efter ligger jeg mig syg, og er dårlig de næste 4 dag, hvorefter jeg igen får det bedre. Dette var bare efter min første behandling

Den rejse og transformation jeg har været igennem på de 12 behandlinger har været helt fantastisk. Jeg har rykket mig utrolig meget, hvilket jeg ikke troede var muligt, men det er det.
Ikke hermed sagt at jeg ikke har perioder hvor jeg dykker, for det har jeg, men jeg har I dag lettere ved at finde tilbage på sporet end tidligere takket være de redskaber jeg har fået af Helle. Ikke to behandlinger hos Helle er ens. Hun er en behandler med en bred vifte af kompetencer, som hun bruger til at skræddersy hver enkel behandling.

Jeg oplever Helle som værende en dybt engageret og dygtig behandler, som giver sig tid til at lytte og spørger ind. Helle er en meget varm, jordnær og empatisk kvinde som jeg nemt har kunne åbne op over for, og hun giver altid sin ærlige mening til kende. Hun vejleder med gode og brugbare råd, og kommer med input, som jeg nemt har kunne implementere i min hverdag.

I den periode jeg er kommet hos Helle, har jeg rykket mig meget. Jeg kom depressiv, træt af livet og tilværelsen, men går herfra med fornyet energi, og en spirende lyst til at udfordre og udforske livet. Helle har gennem vores samtaler, behandling og sin helt igennem fantastiske person inspireret mig til at værdsætte mig selv og udvidet min horisont. Sidder du eller kender du nogen, som kan nikke genkendende til overstående, vil jeg på det varmeste anbefale Helle. Jeg kan kun medgive Helle mine varmeste anbefalinger ❤️
læs mere
Anja Johnsby
Anja Johnsby
19:13 14 May 19
Jeg har været hos Helle 3 gange nu. 2 gange til Kranio Sakral og 1 gang til Tankefeltsterapi og det har været helt igennem fantastisk alle gange. Og giver hende mine varmeste anbefalinger.
Jeg vil gerne fremhæve Tankefeltsterapien, som har gjort enormt stor indtryk på mig og samtidig hjulpet mig rigtig meget. Jeg havde fået udviklet noget angst for min ellers så søde hest og kunne ikke helt finde ud af hvorfor jeg pludselig havde det sådan. Jeg var selv overbevist om at det var fordi jeg for... 3 år tilbage var røget af og nu pludselig dukkede det op igen. Helle startede der og som vi arbejdede os fremad, nåede vi frem til at problemet var et helt andet sted... det var en både surealistisk, voldsom og en helt igennem fantastisk oplevelse og jeg har idag ikke den samme angst og er kommet tilbage i sadlen på min dejlige hoppe 🙂 Angsten er ikke 100 % væk, at det kan bearbejdes - så jeg skal helt sikkert ud til Helle igen og have hjælp til og bearbejde den sidste del. Tak Helle for hjælpen - jeg kommer helt sikkert igen 🙂læs mere
Marlene Panch S. Jensen
Marlene Panch S. Jensen
17:09 10 Jul 18
Har i dag fået den skønneste og mest afslappede behandling �
Helle får straks man kommer, en til at føle sig velkommen og godt tilpas.
Jeg havde store problemer med spændinger i nakke og kæbe, da jeg kom. Men Helle sørgede for, at de var afslappet inden jeg gik igen �
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg kommer til Helle � Kan på det varmeste anbefale den store forkælelse, som Helle tilbyder �
Ulla Rasmussen
Ulla Rasmussen
16:41 08 Jun 17
Victor Stokholm Larsen
Victor Stokholm Larsen
16:26 08 Jun 17
Vivi Stokholm Larsen
Vivi Stokholm Larsen
15:56 08 Jun 17
Jeg har fået kombi-behandling (kraniosakral og reiki healing) af Helle. Helle giver en fantastisk nærværende, afslappende og afstressende behandling <3 Jeg kan varmt anbefale hendes kyndige hænder!
Sanne Lundstrøm Petersen
Sanne Lundstrøm Petersen
07:57 08 Jun 17
SKØN afstressende behandling, i behagelige og private omgivelser! Jeg kommer HELT SIKKERT igen - Nuan terapi kan varmt anbefales!
Tina Jakobsen
Tina Jakobsen
07:51 08 Jun 17
Hvis jeg oplever en låst skulder/nakke eller en stram akillessene efter for meget/forkert træning, så ringer jeg til Helle. Hendes kombination af healing og kraniosakral-behandling virker!
Nina Jeanet Jakobsen
Nina Jeanet Jakobsen
05:46 04 Jun 17
Se alle anmeldelser
js_loader

Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
Felter markeret med * er påkrævet.
Din E-mail adresse vil ikke blive udgivet.
Af sikkerhedsårsager gemmer vi din IP adresse 44.192.94.177.
Dit indlæg vil muligvis først blive vist efter det er gennemset af Administratoren.
Vi forbeholder os retten til at ændre, slette eller ikke at publicere indlæg.
4 indlæg.
J.N. J.N.
Jeg søgte efter en healer, der kunne hjælpe mig med at få min energi op igen, den havde været i bund længe! Jeg fandt Helles/Nuan Terapis hjemmeside med et billede af Helle og kunne mærke, at det her var ”rigtigt” Og det var det 😊
Jeg får ikke kun rettet op på og vedligeholdt min energi. Jeg får også ryddet op i gamle traumer og tankemønstre, som ikke er gode for mig. Ud over at der stille og roligt bliver ryddet op i gamle ubalancer i kroppen, skævt bækken, kroniske myoser i ryggen og lignende.
OG mit selvværd er blevet meget bedre. Så Helle er god for krop og sjæl for mig 😊 Tak for dig ❤
Bitten Petersen Bitten Petersen fra Kerteminde
Helle er det sødeste, varmeste og mest empatiske menneske.
Hun lytter og føler, så man er i de bedste hænder. Man føler sig som et nyt menneske, når man går derfra.
Jeg kan på det varmeste anbefale hende.
Annelie Jensen Annelie Jensen
Jeg var til tankefeltterapi behandling hos Helle d.13/5-2020. Mit problem var, at jeg havde udfordring arbejdsmæssigt og ikke vidste hvem jeg var. Begge problemer lå på SUD 10 da vi startede.
Jeg var helt nede i mit 3 til 4 mdr. fosterstadie hvor en del af problematikken lå. Da vi var færdig var begge problemer gået fra 10 til 0. Jeg følte mig meget mere afklaret og lettet.
Helle arbejder meget professionelt, hun har en ro og en udstråling der gør at man føler sig i gode hænder, velkommen og godt tilpas.
Hun har et stort overblik der gør at der ikke er noget der bliver overladt til tilfældighederne.
Tak for en fantastisk behandling Helle 😊
En hilsen fra Annelie Jensen 😊😊
Marianne Lorentsen Marianne Lorentsen fra Munkebo
Helle har hjulpet hele min familie med små og store udfordringer, men hun har en særlig evne overfor børn.

Min søn har siden han var helt lille nydt godt af behandlinger hos Helle. Har han altid været et aktivt barn, og i børnehavetiden og de første år i skolen, har Helle hjulpet ham med at forstå hans reaktioner og få 'ro' på.

Helle forstår at sætte sig ind i barnets behov. Hun har en særlig evne til at forstå børn, og dermed skabe den tillid der skal til for at opnå et godt udgangspunkt i samarbejdet.

Børn er nysgerrige og Helle er god til at forklare, hvad hun gør og hvordan det kan føles. I den dialog opnår børnene stor tillid til Helle, og giver dem lyst til at prøve mere. Derfor kom vores søn også af og til hjem fra Helle og skulle afprøve Helles metoder på os. Han havde lyst til at dele sin begejstring med os - på den måde som børn forklarer sig på, han ville heale os – og give os den følelse af, hvor godt det var.

Alle behandlinger foregår altid på børnenes præmisser. Det gør også at vi som forældre er helt trygge ved at overlade vores små poder hos Helle.