Anmeldelser

Book tid her!

Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
 
Felter markeret med * er påkrævet.
Din E-mail adresse vil ikke blive udgivet.
Af sikkerhedsårsager gemmer vi din IP adresse 3.90.56.90.
Dit indlæg vil muligvis først blive vist efter det er gennemset af Administratoren.
Vi forbeholder os retten til at ændre, slette eller ikke at publicere indlæg.
1 entry.
Marianne Lorentsen Marianne Lorentsen fra Munkebo skrev den 15/10/2018 at 22:36:
Helle har hjulpet hele min familie med små og store udfordringer, men hun har en særlig evne overfor børn.

Min søn har siden han var helt lille nydt godt af behandlinger hos Helle. Har han altid været et aktivt barn, og i børnehavetiden og de første år i skolen, har Helle hjulpet ham med at forstå hans reaktioner og få 'ro' på.

Helle forstår at sætte sig ind i barnets behov. Hun har en særlig evne til at forstå børn, og dermed skabe den tillid der skal til for at opnå et godt udgangspunkt i samarbejdet.

Børn er nysgerrige og Helle er god til at forklare, hvad hun gør og hvordan det kan føles. I den dialog opnår børnene stor tillid til Helle, og giver dem lyst til at prøve mere. Derfor kom vores søn også af og til hjem fra Helle og skulle afprøve Helles metoder på os. Han havde lyst til at dele sin begejstring med os - på den måde som børn forklarer sig på, han ville heale os – og give os den følelse af, hvor godt det var.

Alle behandlinger foregår altid på børnenes præmisser. Det gør også at vi som forældre er helt trygge ved at overlade vores små poder hos Helle.

Facebook anmeldelser

    5 star review  Har i dag fået den skønneste og mest afslappede behandling � Helle får straks man kommer, en til at føle sig velkommen og godt tilpas. Jeg havde store problemer med spændinger i nakke og kæbe, da jeg kom. Men Helle sørgede for, at de var afslappet inden jeg gik igen � Det er bestemt ikke sidste gang, jeg kommer til Helle � Kan på det varmeste anbefale den store forkælelse, som Helle tilbyder �

    thumb Marlene Panch S. Jensen
    7/10/2018

    5 star review  Jeg har nu to gange været hos Helle og fået den dejligste beh� Jeg svæver når jeg går hjem derfra og mærker klart at dette hjælper mig, både på mine smerter og mit energi niveau �� Kan varmt anbefale Helle. En meget varm, imødekommende og tillidsfuld pige, som helt sikkert kan sit kram � Jeg har ihvertfald fundet vejen �

    thumb Tina Bøgebjerg Jørgensen
    7/14/2017

    5 star review  har idag været hos Nuan Terapi og det kan jeg da kun på det kraftigste anbefale, har en rigtig "møjskulder" men efter behandlingen idag, er det meget bedre, er spændt på når jeg har sovet en nat, men skønt at jeg kan gå omkring og faktisk helt glemme at det var træls 😉 tak for det <3

    thumb Anette Nedersee
    6/27/2017

    5 star review  Høj kvalitet med afsæt i, hvad den enkelte har brug for. Min bedste anbefaling‼️

    thumb Elsebeth Bendiksen
    6/12/2017

    5 star review  Du bør prøve at forkæle dig selv med besøg hos Nuan Terapi. hos Her får du behandlinger på højt niveau. Jeg går altid derfra fuld af energi! 😊

    thumb Marianne Meyling Lorentsen
    6/08/2017

    5 star review  

    thumb Ulla Rasmussen
    6/08/2017

    5 star review  

    thumb Victor Stokholm Larsen
    6/08/2017

    5 star review  Jeg har fået kombi-behandling (kraniosakral og reiki healing) af Helle. Helle giver en fantastisk nærværende, afslappende og afstressende behandling <3 Jeg kan varmt anbefale hendes kyndige hænder!

    thumb Vivi Stokholm Larsen
    6/08/2017

    5 star review  Var hos Helle, da jeg havde en voldsom virus på balancen og at komme under hendes vinger var skønt. Hendes meget varme hænder fik mig i den grad til at slappe af, hvad min krop havde rigtig meget brug for, da jeg var meget anspændt. Faldt faktisk i søvn og havde det rigtig godt bagefter. Tak Helle.

    thumb Vibse Vibeke Søster
    6/08/2017

    5 star review  SKØN afstressende behandling, i behagelige og private omgivelser! Jeg kommer HELT SIKKERT igen - Nuan terapi kan varmt anbefales!

    thumb Sanne Lundstrøm Petersen
    6/08/2017

    5 star review  Hvis jeg oplever en låst skulder/nakke eller en stram akillessene efter for meget/forkert træning, så ringer jeg til Helle. Hendes kombination af healing og kraniosakral-behandling virker!

    thumb Tina Larsen
    6/08/2017

    5 star review  

    thumb Nina Jeanet Jakobsen
    6/04/2017

    5 star review  Fuldstændig fantastisk at være i Helles kyndige hænder - jeg vender helt sikkert tilbage

    thumb Iben Christensen
    7/30/2016